Deveniți donatoare de ovule

Donatorele de ovule sunt femei remarcabile care pot ajuta cuplurile fără copii sau femeile singure să creeze o familie, deoarece nu pot face acest lucru cu propriile ovule.
Aplica acum

Compensare completă în conformitate cu instrucțiuni UE

Ajutați cuplurile fără copii și Femeile de vârstă avansată

Examinare medicală gratuită - Cunoaște-ți corpul

întrebări frecvente

Cine poate deveni donator?

 • Vârsta cuprinsă între 18-33 de ani, conform legii
 • Femeile sănătoase, fără antecedente medicale de boli moștenite
 • Femeile care nu au Talasemie.

Care sunt beneficiile de a deveni donatoare de ovule?

Through the donation process, you receive a generous compensation package for your effort and the time you spend at our clinic, as well as the loss of income you would have made for that time. Taking time off work or from your studies is important, so based on European legislations and the law, we offer full compensation.

Prin procesul de donație, primiți un pachet generos de compensare pentru efortul dvs. și timpul acordat clinicei noastră, precum și pentru pierderea veniturilor pe care le-ați fi făcut pentru acel moment. Este important să vă luați liber de la muncă sau de la studii, așa că, pe baza legislațiilor europene și a legii, oferim o compensație completă.
În afară de pachetul de compensare, beneficiați și de multe examene medicale care costă sute de euro dacă ar fi să le faceți singuri. Aceste teste vă pot ajuta să înțelegeți multe despre sănătatea dvs. și includ:

 • Testarea genetică pentru peste 250 de gene recesive
 • Testele de fertilitate
 • BTS (boli cu transmitere sexuală)
 • Analize de sânge

O altă modalitate excelentă de a beneficia de testarea fertilității este că, dacă sunt prezentate indicații medicale în teste, veți primi o consultație gratuită de la medicul nostru pentru a vă ajuta să înțelegeți cum puteți atenua problema și să rămâneți gravidă în viitor.
Pe linga toate cele enumarate, devii persoana care ajută o altă femeie să rămână însărcinată și să țină un copil în brațe. Fără tine acest lucru va fi imposibil pentru multe femei.

Este sigur?

Procesul este complet sigur și nu are niciun efect asupra fertilității dvs. în viitor. Vă monitorizăm pe parcursul procesului pentru a ne asigura că totul funcționează fără probleme. Deoarece medicamentul se administrează doar câteva zile, nu există perturbări ale ciclului menstrual după colectarea ovulelor.

Îți vor rămâne destule ovule după acest proces?

Femeile se nasc cu milioane de ovule, ceea ce depășește cu mult ceea ce vor avea nevoie pe parcursul vietii. Se întâmplă uneori, ca unele femei să aibă un număr mai mic de ovule, deacea , in prealabil efectuăm un control al fertilității numit test anti- mullerian hormon (AMH), pentru a ne asigura că puteti deveniți donatoare. Dacă fertilitatea dvs. este scăzută, nu veti fi considerata să procesati pentru donarea ovulelor.
* Cu toate acestea, veți fi parțial compensata pentru pierderea de venituri și timpul dvs.

Cine are nevoie de ovulele tale?

Multe femei sunt acum gata să aibă copii la o vârstă mult mai târzie din cauza carierelor. Femeile de vârstă mai mare tind să aibă mai multe probleme cu fertilitatea și ovarele. Alte motive:

 • Pacienții cu cancer cu leziuni ovariene după intervenții chirurgicale, radiații sau chimioterapie
 • Femeile ale căror ovare au eșuat mult mai devreme decât în mod normal (insuficiență ovariană primară)
 • Menopauza prematură
 • O tulburare genetică moștenită
 • Eșec repetat de a răspunde la stimularea ovariană într-un program de FIV

Procesul este anonim?

Procesul din Cipru este pe deplin anonim prin lege, prin urmare identitatea dvs. este păstrată întotdeauna in secret. În același timp, donatorului nu i se oferă niciodată informațiile de identificare ale destinatarilor.

Cu toate acestea, aveți posibilitatea de a deveni și un donator non-anonim, ceea ce înseamnă că putem oferi ovocitele pacienților din alte țări care necesită donatori identificabili, cum ar fi Anglia (UK). A fi non-anonim înseamnă că, dacă copilul este conștient de faptul că a fost conceput folosind ovule de donator și, odată cu implinirea virstei de 14-18 ani, potrivit țării, pot solicita informațiile de identificare ale donatorului.

Procesul

Daca nu locuiti in Cipru,95% din procesul explicat mai jos se va face in propria tara.Va trebui sa veniti doar in Cipru pentru etapa finala de ”donoare de oua ”,care dureaza doar cateva ore.Va puteti intoarce acasa inca din ziua urmatoare . puteti ramane peste noapte sau daca doriti sa stati mai mult si sa va bucurati de ceva timp in Cipru,asta depinde in totalitate de DVS.

Egg Donor - appointment

Programare

Procesul incepe cu un scurt apel telefonic cu unul dintre coordonatorii nostril dedicati pentru a va ajuta sa parcurgeti intregul program,pentru a raspunde la orice intrebare pe care le aveti si pentru a va colecta istoricul medical.

Egg Donation - examination and bloodwork check

Examinare și investigatiile de sânge

Apoi veti vizita unul dintre medicii nostril din zona in care locuiti pentru o mica examinare si analize de sange pentru a verifica daca sunteti un bun candidat pentru donarea de oua.

Egg donation Preparation

Pregatirea

Daca toate analizele arata bine, medical va da instructiune pentru a va pregati ovarele pentru donatie.Tratamentul dumnevoastra va include in principal controlul nasterilor si injectie foarte mica si nedureroasa efectuata o data pe zi timp de 9-10 zile.Aceste injectii sunt foarte asemanatoare cu injectia cu insulina pe care diabeticii o iau in fiecare zi.Va vom ghida pe parcursul intregului process,astfel incat sa nu aveti de ce sa va faceti grigi.

Check-up

Pe masura ce va apropiati de data donatiei, veti vizita medical pentru un control final pentru a va asigura ca totul merge bine si ca sunteti gata pentru donatie.

Donarea de oua

Odata ce sunteti gata pentru donatie, veti veni la clinica pentru ultima data pentru donarea oualor.Dupa colectarea oualor,ar trebui sa va odihniti 2-3 ore si apoi puteti reveni la programul obisnuit.

Donatia este reglementata de legile tarii, ceea ce inseamna ca donatorii care vin din Romania respecta legea Ciprului,deoarece donatia se va face in Centrul nostrum ” Centrul FIV Pedieos”

Deveniți donator de ovule

Aplica acum