Deveniți donatoare de ovule

Aplica acum

Compensare completă în conformitate cu instrucțiuni UE

Ajutați cuplurile fără copii și Femeile de vârstă avansată

Examinare medicală gratuită - Cunoaște-ți corpul

Donarea ovulelor

Donatorele de ovule sunt femei remarcabile care pot ajuta cuplurile fără copii sau femeile singure să creeze o familie, deoarece nu pot face acest lucru cu propriile ovule. În calitate de donator, primiți un pachet generos de compensare pentru timpul dvs., împreună cu o serie de examene medicale și teste genetice care valorează sute de euro. Aceste teste te pot ajuta să înțelegi multe despre sănătatea ta.

Devenind donatoare de ovule duci la o călătorie foarte interesantă și plină de satisfacții prin realizarea viselor unui cuplu fără copii sau a unei femei singure de a deveni părinte. Generozitatea și compasiunea unei persoane care decide să urmeze această cale nu este niciodată uitată de părinții intenționați.

Cine poate deveni donator?

 • Vârsta cuprinsă între 18-33 de ani, conform legii
 • Femeile sănătoase, fără antecedente medicale de boli moștenite
 • Femeile care nu au Talasemie.

Care sunt beneficiile de a deveni donatoare de ovule?

Through the donation process, you receive a generous compensation package for your effort and the time you spend at our clinic, as well as the loss of income you would have made for that time. Taking time off work or from your studies is important, so based on European legislations and the law, we offer full compensation.

Prin procesul de donație, primiți un pachet generos de compensare pentru efortul dvs. și timpul acordat clinicei noastră, precum și pentru pierderea veniturilor pe care le-ați fi făcut pentru acel moment. Este important să vă luați liber de la muncă sau de la studii, așa că, pe baza legislațiilor europene și a legii, oferim o compensație completă.
În afară de pachetul de compensare, beneficiați și de multe examene medicale care costă sute de euro dacă ar fi să le faceți singuri. Aceste teste vă pot ajuta să înțelegeți multe despre sănătatea dvs. și includ:

 • Testarea genetică pentru peste 250 de gene recesive
 • Testele de fertilitate
 • BTS (boli cu transmitere sexuală)
 • Analize de sânge

O altă modalitate excelentă de a beneficia de testarea fertilității este că, dacă sunt prezentate indicații medicale în teste, veți primi o consultație gratuită de la medicul nostru pentru a vă ajuta să înțelegeți cum puteți atenua problema și să rămâneți gravidă în viitor.
Pe linga toate cele enumarate, devii persoana care ajută o altă femeie să rămână însărcinată și să țină un copil în brațe. Fără tine acest lucru va fi imposibil pentru multe femei.

Este sigur?

Procesul este complet sigur și nu are niciun efect asupra fertilității dvs. în viitor. Vă monitorizăm pe parcursul procesului pentru a ne asigura că totul funcționează fără probleme. Deoarece medicamentul se administrează doar câteva zile, nu există perturbări ale ciclului menstrual după colectarea ovulelor.

Îți vor rămâne destule ovule după acest proces?

Femeile se nasc cu milioane de ovule, ceea ce depășește cu mult ceea ce vor avea nevoie pe parcursul vietii. Se întâmplă uneori, ca unele femei să aibă un număr mai mic de ovule, deacea , in prealabil efectuăm un control al fertilității numit test anti- mullerian hormon (AMH), pentru a ne asigura că puteti deveniți donatoare. Dacă fertilitatea dvs. este scăzută, nu veti fi considerata să procesati pentru donarea ovulelor.
* Cu toate acestea, veți fi parțial compensata pentru pierderea de venituri și timpul dvs.

Cine are nevoie de ovulele tale?

Multe femei sunt acum gata să aibă copii la o vârstă mult mai târzie din cauza carierelor. Femeile de vârstă mai mare tind să aibă mai multe probleme cu fertilitatea și ovarele. Alte motive:

 • Pacienții cu cancer cu leziuni ovariene după intervenții chirurgicale, radiații sau chimioterapie
 • Femeile ale căror ovare au eșuat mult mai devreme decât în mod normal (insuficiență ovariană primară)
 • Menopauza prematură
 • O tulburare genetică moștenită
 • Eșec repetat de a răspunde la stimularea ovariană într-un program de FIV

Procesul este anonim?

Procesul din Cipru este pe deplin anonim prin lege, prin urmare identitatea dvs. este păstrată întotdeauna in secret. În același timp, donatorului nu i se oferă niciodată informațiile de identificare ale destinatarilor.

Cu toate acestea, aveți posibilitatea de a deveni și un donator non-anonim, ceea ce înseamnă că putem oferi ovocitele pacienților din alte țări care necesită donatori identificabili, cum ar fi Anglia (UK). A fi non-anonim înseamnă că, dacă copilul este conștient de faptul că a fost conceput folosind ovule de donator și, odată cu implinirea virstei de 14-18 ani, potrivit țării, pot solicita informațiile de identificare ale donatorului.

Procesul nostru

Egg Donor - appointment

Programare

Procesul începe cu o scurtă întâlnire cu unul dintre coordonatorii noștri dedicați la clinica noastră sau la telefon, pentru a vă ghida prin întregul program, pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți și pentru a vă colecta istoricul medical.

Egg Donation - examination and bloodwork check

Examinare și investigatiile de sânge

Apoi veți vizita pe unul dintre medicii noștri pentru o mică examinare și analize de sânge pentru a verifica dacă sunteți un candidat bun pentru donarea a ovulelor.

Egg donation Preparation

Pregatirea

Dacă toate analizele vor fi bune, medicul vă va da instrucțiuni pentru a vă pregăti ovarele pentru donație. Tratamentul dvs. va include anticonceptionale și o injecție foarte mică și nedureroasă efectuată o dată pe zi timp de 7-9 zile. Injecțiile sunt foarte ușor de luat și provoacă o mică ciupire din acul mic. Aceste injecții sunt foarte asemănătoare cu injecțiile cu insulină pe care diabeticii le iau în fiecare zi. Vă vom ghida pe parcursul întregului proces, astfel încât să nu aveți de ce să vă faceți griji.

Controlul medical

Pe măsură ce vă apropiați de data donației, programăm un control la medic pentru a ne asigura că totul merge bine.

Donarea de ovule

Odată ce sunteți gata pentru donație, veți veni la clinică pentru ultima dată pentru donația de ovule. După colectarea ovulelor, ar trebui să vă odihniți 2-3 ore și apoi puteți reveni la programul obișnuit.

Deveniți donator de ovule

Aplica acum