Η δωρεά ωαρίων είναι Δώρο Ζωής

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κανείς να δείξει γενναιοδωρία στους άλλους.
Μερικοί είναι γεμάτοι με τη χαρά της σκέψης να βοηθήσουν άλλους να δημιουργήσουν οικογένεια. Σήμερα, χάρη στις ιατρικές εξελίξεις, η δωρεά ωαρίων μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε μια άλλη γυναίκα.
Κάνε αίτηση τώρα

Λάβετε ένα γενναιόδωρο πακέτο αποζημίωσης σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ

Βοηθήστε άλλους στο δρόμο τους προς τη γονεϊκότητα

Δωρεάν αξιολόγηση υγείας αξίας άνω των 1000€

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος χρειάζεται τη βοήθειά μου;

Χιλιάδες γυναίκες δεν μπορούν να συλλάβουν φυσικά και γι’ αυτές η χρήση ωαρίων απο δότρια για να μείνουν έγκυες είναι η μόνη λύση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, αυτοί είναι οι πιο κοινοι:

1. Ορισμένες γυναίκες μπορεί να εμφανίσουν πρόωρη εμμηνόπαυση πριν από την ηλικία των 40 ετών, που συχνά οδηγεί σε υπογονιμότητα.

2. Για τους ασθενείς με καρκίνο, θεραπείες όπως χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία, συχνά βλάπτουν τα ωάρια και τις ωοθήκες τους – ως αποτέλεσμα, δεν παράγονται ωάρια.

3. Μερικές γυναίκες είναι γόνιμες και ικανές να παράγουν ωάρια αλλά πάσχουν ή φέρουν σοβαρές γενετικές ασθένειες. Η χρήση ωαρίων απο δωρέα αποφεύγει τη μετάδοση της πάθησης σε ένα παιδί.

Θα μπορέσω να μείνω έγκυος αφού γίνω δότρια ωαρίων;

Οι γυναίκες γεννιούνται με εκατομμύρια ωάρια, κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα χρειαστούν σε μια ζωή. Μερικές γυναίκες τυχαίνει να έχουν μικρότερο αριθμό ωαρίων, γι’ αυτό κάνουμε έναν έλεγχο γονιμότητας που ονομάζεται τεστ Anti Mullerian Hormone (AMH), για να βεβαιωθούμε ότι είστε σε θέση να γίνετε δότρια.
Εάν η γονιμότητά σας είναι χαμηλή, δεν θεωρείτε ότι θα προχωρήσετε στη δωρεά ωαρίων.
Ωστόσο, θα αποζημιωθείτε εν μέρει για την απώλεια του εισοδήματος και του χρόνου σας.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων;

1. Ένα συναίσθημα να δίνετε το δώρο της γονεϊκότητας που δεν θα ήταν δυνατό χωρίς ανθρώπους σαν εσάς.


2. Μέσω της διαδικασίας δωρεάς, λαμβάνετε ένα γενναιόδωρο πακέτο αποζημίωσης. Μόλις κάνετε αίτηση για να γίνετε δότρια ωαρίων, η συντονίστρια μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για το ακριβές ποσό.


3. Δωρεάν αξιολόγηση υγείας αξίας άνω των 1000€ για να κατανοήσετε καλύτερα την υγεία σας.

Είναι ασφαλές?

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και δεν έχει καμία επίδραση στη γονιμότητά σας στο μέλλον. Σας παρακολουθούμε στενά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για να διασφαλίσουμε ότι όλα κυλούν ομαλά. Δεδομένου ότι τα φάρμακα λαμβάνονται μόνο για λίγες ημέρες, δεν υπάρχει διαταραχή στον εμμηνορροϊκό σας κύκλο μετά τη συλλογή ωαρίων.

Είναι ανώνυμη η διαδικασία;

Η διαδικασία στην Κύπρο είναι πλήρως ανώνυμη από το νόμο. Επομένως η ταυτότητά σας παραμένει πάντα μυστική. Ταυτόχρονα, ποτέ δεν δίνονται στον δότη τα στοιχεία ταυτότητας των ληπτών.

Πώς να γίνετε δότρια ωαρίων

Συμπληρώστε μια σύντομη ηλεκτρονική φόρμα

Συμπληρώστε μια σύντομη αίτηση δότριας στο Διαδίκτυο, ώστε να δούμε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις για να προχωρήσετε περαιτέρω.

Μόλις ολοκληρωθεί, περιμένετε ένα τηλεφώνημα εντός 48 ωρών από τη συντονίστρια δοτριών Victoria Sasheva.

Λάβετε μια κλήση εντός 48 ωρών

Λάβετε ένα τηλεφώνημα από τη συντονίστρια δοτριών Victoria Sasheva η οποία θα σας καθοδηγήσει σε όλο το πρόγραμμα και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε (σχετικές με αποζημιώσεις, απαιτούμενα ραντεβού κ.λπ.)

Egg Donation - examination and bloodwork check

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο εργαστήριο για έλεγχο αίματος

Στη συνέχεια θα επισκεφτείτε έναν από τους γιατρούς μας κοντά στην περιοχή όπου μένετε για μια μικρή εξέταση και εξέταση αίματος για να ελέγξετε εάν είστε καλή υποψήφια για δωρεά ωαρίων.

Προετοιμαστείτε για δωρεά ωαρίων

Εάν όλες οι εξετάσεις φαίνονται καλές, ο γιατρός θα σας δώσει οδηγίες για να προετοιμάσετε τις ωοθήκες σας για δωρεά.

Η θεραπεία σας θα περιλαμβάνει κυρίως αντισυλληπτικά και μια πολύ μικρή και ανώδυνη ένεση που γίνεται μία φορά την ημέρα για 9-10 ημέρες.

Αυτές οι ενέσεις μοιάζουν πολύ με τις ενέσεις ινσουλίνης που λαμβάνουν καθημερινά οι διαβητικοί. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία, ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Τελικός Έλεγχος

Καθώς πλησιάζετε στην ημερομηνία της δωρεάς, θα επισκεφτείτε τον γιατρό για έναν τελικό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε καλά και ότι είστε έτοιμοι για τη δωρεά.

Δωρεά ωαρίων

Μόλις είστε έτοιμοι για δωρεά, θα έρθετε στην κλινική για τελευταία φορά για τη δωρεά ωαρίων.

Μετά τη συλλογή των ωαρίων, θα πρέπει να ξεκουραστείτε για 2-3 ώρες και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στο κανονικό σας πρόγραμμα.

Εγκρίσεις και Διαπιστεύσεις

Άδεια Ιατρικής Λειτουργίας

Ευρωπαικη Άδεια Ιστών και Κυττάρων

Άδεια FDA (ΗΠΑ)

Αδειοδοτημένοι απο Σύστημα Υγείας Καναδά

Συμβατοί με HFEA (Ηνωμένο Βασίλειο)

Γίνε δότρία ωαρίων

Κάνε αίτηση τώρα